SOS NEWS

Ne jemi një grup gazetarësh dhe ekspertësh të fushave të ndryshme që dëshirojmë të kontribuojmë në rritjen e transparencës dhe informimin më të plotë të publikut rreth çështjeve që ndikojnë drejtpërdrejtë ose tërthorazi në jetën dhe mirëqënien e tyre. 

Për të arritur këtë, ne ndërtuam këtë platforme mediatike online e cila ka si mision të hedhë dritë mbi ngjarjet e aktualitetit, korrupsionin në drejtësi, zgjatimet e krimit të organizuar në shoqëri, denoncimin e aferave të zyrtarëve të drejtësisë apo institucioneve të tjera ligjzbatuese dhe identifikimin e personave me të shkuar kriminale në institucionet e shtetit.

Historitë tona do ndihmojnë qytetarët ta kuptojnë më mirë se cfarë ndodh përreth tyre, do t`u japim zë të pazëve dhe t`u kërkojmë llogari atyre që nuk e bëjnë.

Ne jemi S.O.S !

 

Plotësoni formën e mëposhtme për të denoncuar