Lirohet nga burgu ish kreu i gjykates se apelit Alaudin Malaj.

Ish gjyqtari dhe ish anëtari i KLD-së, Alaudin Malaj, 49 vjeç, është liruar nga burgu pas arrestimit me 26 dhjetor se theu urdhrin e mbrojtjes dhe u konfliktua me djemtë e mitur te Liqeni Artificial, në një kohë që e kishte të ndaluar t’u afrohej.
Alaudin Malaj ka dalë ditën e sotme para trupit gjykues, e cila ka vendosur detyrim paraqitje për ish gjyqtarin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here