Rruga e Ndroqit si mungesë alternative për në Durrës

Të gjitha qeveritë kanë premtuar se rrugën e vjetër nga Ndroqi  do e rregullonin si variant alternativ për të vajtur në Durrës.

Megjithë premtimet e shumta dhe të vazhdueshme asgjë nuk ka ndryshuar për mirë por vetëm për keq.

Rruga sic e shihnin dhe në këtë video vetëm se është degraduar më shumë  plot gropa, duke  u kthyer në një makth për ata pak përdorues mjetesh që e zgjedhin për të vajtur në Durrës apo Kavajë.

Në çdo rast për shkak të punimeve , trafikut, mbingarkesës  autostrada Tiranë- Durrës vijon të mbetet e vetmja alternatië për të vajtur në qytetin bregdetar të durrësit duke vuajtur qytetarët humbjen e kohës , karburantit, shkaktimin e stresit etj.

Vëzhgim nga redaksia e sosnews.al

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here