Video Live- Si ndodh aksidenti gjatë parakalimit në Lezhë – Milot

Kjo video e siguruar nga sosnews.al është regjistruar nga kamera statike e vendosur në një automjet që po udhëtonte në dalje të qytetit të Lezhës gjatë muajt Korrik.

Sipasojë e një parakalimi tërësisht të gabuar automjeti benz që duket në video vjen dhe godet mjetin që ishte në korsinë e vetë duke e nxjerrë jashtë rruge.

Po mos të kishte patur kamera të fiksuar në kroskot ky drejtusi i mjetit të dëmtuar do dilte me siguri fajtor.

Shiko Videon
Shpërndaje (share)

#siguriarrugore #mbrojeten #mosecshpejt #parakalimiigabuar #sosnewsal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here